a Nyári gyerek taborok: kezmuves tabor, foto tabor, szepitesz tabor, tulelo tabor, tanc tabor. Hargita megye

Fotó tábor

foto tabor
Tanuld meg használni fényképezőgéped!

Ha szereted lencsevégre kapni a világot és van benned egy adag kíváncsiság az apró részletek iránt, akkor azonnal jelentkezz!!!! A tábor alatt megtanítunk arra, hogy mit kezdjél jókor, jó helyen a fényképezőgépeddel. Azt mondják, hogy egy jól elkapott pillanathoz szerencse kell! Ez így igaz! De azért egy kis szaktudás sem árt...ha te is így gondolod, akkor helyed van ebben a táborban!

Kézműves tábor

Kezmuves Tabor
Légy kreatív!

Ha szereted a kézműves foglalkozásokat és kíváncsi vagy arra, hogy hogyan kell ékszereket, állatokat nemezelni, különböző fonatokból karkötőt készíten, természetes anyagokkal textilt festeni, gyere és töltsd velünk a nyarat. De azt is kipróbálhatod, hogy hogyan kell ostort fonni, faragni, növényből falidíszt készíteni. Természetesen a játék és a móka sem marad el!

Bicikli tábor Marosmegye

Angol Tabor
Két keréken a Maros-menti kastélyok nyomán

Fedezzük fel együtt a Maros-mentét, a Görgényi-havasok szépségeit, azaz a Királyok-völgyét….mindezt kerékpáron! Olyan rendhagyó biciklitúrára hívunk, amely által jobban megismered a Maros-mente elfeledett természeti látványosságait, egykori grófok híres kastélyait.

Túlélő Tábor

Angol Tabor
Kaland, túra, szórakozás!

Ha kalandra vágysz és élményekre akkor ebben a táborban a helyed! Kipróbálhatod, hogy milyen tűz mellett aludni, erdőben kunyhót építeni. De azt is megtanulhatod, hogy hogyan kell erdőben tájékozódni, tüzet gyújtani vizes fából, társadon segíteni, ha megsérült. És ez még nem minden ... játszani is fogunk olyan játékokat, ahol az ügyességedre, kreativitásodra, kitartásodra és koncentrációs képességedre lesz szükség.

Íjász-Lovas

Ijasz lovas Tabor
Milyen is az élet erős karokkal és fürge lábakkal?

Hogy ezt megválaszolhasd, csatlakozz táborunkhoz, mely során erősebb és ügyesebb leszel az íjászattal, valamint gyorsabb a lovaglással.Feléledt végtagjaiddal egy teljesebb magyar ember leszel.

Bicikli tábor

Bicikli Tabor
Gyere és pedálozz velünk együtt 2000 méteren!

A tábor során bebarangoljuk a Görgényi-havasok északi részét, a Kelemen-havasok déli lejtőit. Kipróbálhatjátok ügyességeteket és erőtöket, útközben forrásvízzel oltjuk szomjunkat és erdei gyümölcsöket falatozunk. Mindazoknak akik egy igazi biciklis hegyi túrára vágynak.
Tavaszi tábor

tavaszi tabor
Interaktív játékok!

Az iskolán kívül van egy hely, ahol új élményekkel, ismeretekkel gazdagodhatsz játékosan, szinte észrevétlenül. Ha kíváncsi vagy, szereted a természetet, a jókedvű társaságot, csapatjátékokat - itt a helyed! Kreativitásban sem lesz hiány, de nem maradnak el a személyiségfejlesztő játékok sem. A tábor ideje alatt kirándulni fogunk a Kőgombákhoz, élményfürdőzésben lesz részünk, ajándékot barkácsolunk a természet kincseiből.

Családoknak

tabor csaladoknak
Együtt a család!

Kezdje a család velünk a nyaralást! Olyan rendhagyó tábort kínálunk családok számára, amely során újra felfedezzük múltunkat, hagyományainkat ápoljuk íjászat, lovaglás, nemezelés, népi játékok, történelem órák által. Közösen tevékenykedik a család apraja-nagyja, új ismeretségeket, barátokat szerezve.

Telefon: 0773 330824Támogatók: