Tavaszi tábor

 
Ha kíváncsi vagy, szereted a természetet, a jókedvű társaságot, csapatjátékokat - itt a helyed! Új élményekkel, ismeretekkel gazdagodhatsz játékosan.

Tábor rövid programja:

A Marosvásárhelyről és környékéről érkezők vonattal, a csoportvezetők kíséretében utaznak a tábor helyszínére. Az első délutánt ismerkedéssel, összerázó és csapatépítő játékokkal töltjük. Egy átlagos napon egyensúlyt alkotunk az oktatás és a szabadidő között. A második nap interaktív játékokkal fejlesztjük a gyerekek személyiségét. Lehetőségük lesz kibontakozni, csoportban dolgozni,önállósulni. Délután egyedi ajándéktárgyakat készítünk termeszeti elemekből. A harmadik nap egy kis mozgas van betervezve, túrázni fogunk a Görgényi-havasokban található Kőgombák-szikláihoz.
Utolsó nap délelőtt kiértékeljük a tábori tevékenységeket, összecsomagolunk és elbúcsúzunk. Aki vonattal utazik haza: a vonat 14:45-kor indul a maroshévizi vonatállomásról. Aki nem vonattal utazik haza: kérjük a szülőket, hogy 13:00 és 14:00 óra között jöjjenek a Farkaslak Turistaházhoz a gyerekért.

Mit tartalmaz?

Elszállásolás:

A Farkas-lak turistaházban, 7 hálószoba, vendeglő, fürdőszoba, fürdődézsa, játszótér, tiroli

Étkezés

Reggeli, ebéd, vacsora (tea, forrásvíz)
Étkezések közt gyümölcsöt szolgálunk fel.

Szállítás

Vonattal Marosvásárhelyről a táborba és vissza.

Oktatók száma: 3

 

Tábor vezető:
Major Zsófia

időpontok, ár

Korosztály: 7-12

kedvezmények

10%-os testvérkedvezmény

 

Beiratkozás


fényképek


Beiratkozás a táborba