A NYÁRI TÁBOROK RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

ÁLTALÁNOS SZABÁLYZAT

Kérjük olvassa el figyelmesen az alábbiakat, és tartsa tiszteletben.

BEIRATKOZÁS

A beiratkozás a következő lépéseket tartalmazza:
1. Az ívet a szülő, nagyszülő, hivatalos gyám tölti ki.(www.nyaritaborok.ro)
2. A részvételi díj teljes összegét vagy felét a kitöltés után bankártyával, banki átutalással (3 napon belül a fejlécben megadott Forcamp Egyesület számlaszámára) vagy készpénzzel az Egyesület marosvásárhelyi székhelyén kell fizetni.
3. Amennyiben a fizetés nem történik meg 3 napon belül telefonos vagy email-ben történő visszajelzés után érvénytelenítjük a foglalást.
4. Legkevesebb 5 nappal az indulás előtt email-ben értesítjük az indulás időpontjáról és a fontosabb tudnivalókról.
5. Az 50 százalékos előleget függetlenül a lemondás okától az Egyesület vezetősége nem téríti vissza. Nem fogadunk el sem családorvosi sem szakorvosi igazolást.
6. A tábor teljes árának (100%) kifizetése esetében az Egyesület vezetősége visszatéríti az összeg 50 százalékát, amennyiben a lemondás a tábor kezdete előtt 7 vagy több naptári nappal történik.
7. Amennyiben a tábor kezdete után, okoktól függetlenül kiveszik a gyereket a táborból, a Forcamp Egyesület vezetősége nem térít vissza pénzt.
8. A tábor ideje alatt 3-4 tábori vezető/felügyelő foglalkozik a gyerekekkel. Mindenik tábor esetében legtöbb 7 gyerekre jut egy felügyelő.

FELSZERELÉS ÉS CSOMAGOLÁS

A tábor idejére szükséges ruházat, felszerelés: vastag ruha, csereruha, esőkabát, elemlámpa, túracipő vagy sportcipő a tábor típusától függően, tisztálkodási eszközök, törölköző, hálózsák (a túlélő tábor esetében), fürdődressz, kalap vagy nap elleni sapka, édesség, kisebb hátizsák. Ha túlságosan sok csomagot hoz a gyerek, az megnehezíti az utaztatását. Lehetőség szerint kérjük hátizsákba csomagolni.

MOBILTELEFONOK

A tábori programok ideje alatt a gyerekek számára tilos a mobiltelefon használata, ezeket összegyűjtjük. Este visszaadjuk, hogy a gyerekek tudjanak a szüleikkel beszélni. Ugyanez a helyzet az mp3 lejátszókkal, táblagépekkel és laptopokkal. A táborvezető nevét és telefonszámát a tábor kezdete előtt közöljük.

GYÓGYSZEREK

Amennyiben a gyerek a tábor ideje alatt gyógyszeres kezelés alatt áll, a tabletták adagolásáról a táborvezetők gondoskodnak. Kérjük nekik átadni a gyógyszereket. A táborban van elsősegély-nyújtási doboz, a kisebb egészségügyi problémák esetére. Ha komolyabb egészségügyi probléma adódik, orvoshoz fordulunk, és értesítjük a szülőt. Allergia esetén szintén a táborvezetőt kell értesíteni. A gyógyszeres kezelést és az allergiát leszámítva kérjük a szülőket, hogy ne tegyenek a gyerek csomagjába semmilyen más gyógyszert.

INDULÁS A TÁBORBA

A gyerekek szállítása Marosvásárhelyről vonattal történik. Indulás: a marosvásárhelyi vonatállomásról (CFR Nagyállomás). A lepecsételt ellenőrző a gyereknél kell legyen. A vonaton tábori felügyelők kísérik a gyerekeket. Más település esetén a szülők kell elhozzák a gyereket Maroshévízre, a Farkas-lakhoz. Az indulás pontos óráját a tábor kezdete előtt 5 nappal emailben közöljük.

SZÜKSÉGES DOKUMENTUMOK

1. családorvosi igazolás (a gyerek pszichikailag és fizikailag egészséges)
2. lepecsételt ellenőrző (amennyiben vonattal utazik)

FÉNYKÉPEZÉS

A Forcamp Egyesület által szervezett táborokban fényképek és videók készülnek. A tábor szervezője fenntartja a jogot, hogy az anyagokat a táborok népszerűsítése céljából felhasználja.

A TÁBORBÓL VALÓ KIZÁRÁS

A tábor ideje alatt amennyiben a gyerek alkoholt vagy drogot fogyaszt, hiányzik vagy megtagadja a programokon való részvételt, lopáson kapják, erőszakos cselekedetei vagy rasszista megjegyzései vannak, nem tartja be a szabályokat, a vezetőknek jogukban áll őt kizárni. Ez esetben a táborért fizetett összeget nem adjuk vissza. Biztosítjuk önöket, hogy minden gyerek egyforma bánásmódban részesül.

KÁROK

Amennyiben a gyerek kárt tesz a bútorzatban, felszerelésben, a Farkas-lak turistaház külső vagy belső berendezéseiben, a szülő, hivatalos gyám kötelessége kifizetni a károkat.

Adatok kezelése

Figyelembe véve a 129/2018 számú törvényrendeletet az ön személyes adatait a következő formában fogjuk felhasználni:
1. Az ön személyes adatait pappirok kitöltése, statisztikai célok végett fogjuk használni.
2. Ezeket nem fogjuk nyilvánosságora hozni, informálás céljából fogja egyesületünk használni.
3. Az adatok tárolása végtelen ideig tart.

HAZAÉRKEZÉS

Azok a gyerekek, akik Marosvásárhelyről vonattal indultak, vonattal mennek haza Maroshévízről. A többi gyerek esetében a szülőket a Farkas-lakhoz várjuk. A hazautazás és az időpont részleteiről email-ben értesítjük Önöket.


Alulírott szülő, hivatalos gyám, tudomásul vettem a fentieket és a következőket:
1 Tudomásul vettem a tábori szabályzatot, és egyetértek vele.
2 Engedélyezem, hogy sürgősségi esetekben a tábori vezetőség a gyerek érdekében döntést hozzon.
3. Online beiratkozáskor jelen szerződés az (Egyetértek a sítábor szabályzatával) mező kipipálásával aláírottnak és elfogadottnak minősül.