Túlélő tábor 2017

Maroshévízi kiképző vakáció
Túlélni, de hogyan? Valószínűleg sosem fogsz olyan helyzetbe kerülni, amikor túlélési technikákat kell bevetned, de mi van ha mégis? Tudod mit kell tenned, ha eltévedsz az erdőben?
Hogyan tovább, ha rádesteledik? Mit ehető az erdőben? Hogyan küzd le az akadályokat? Ezekre tanítanak meg a profik. A túlélő tábor lényege, elsajátítani azt a tudást, ami nevel, megerősít és bármilyen élethelyzetben önbizalmat ad. Ezen kívül jól szórakozol, és talán életre szóló barátságokra teszel szert. Várunk!
Túlélő tábor rövid programja:

Aki Marosvásárhelyről és környékéről jön: a táborba vonattal, a csoportvezetők kíséretében utazunk. Mindenkinél kötelező módon kell legyen ellenőrző, amit érkezéskor oda kell adni a csoportvezetőnek, ő megvásárolja a jegyeket. Maroshévizen az állomástól 20 perces sétára van a Farkas-lak. Aki nem vonattal érkezik (más településről, más megyéből stb.): találkozunk a Farkaslak turistaháznál 17 órakor. Miután a tábor összes résztvevője megérkezett vacsorázunk. A tábor első délutánja ismerkedő, összerázó, csapatfejlesztő játékokkal telik. A következő napokon, délelőtt a tábor tematikájának megfelelő tevékenységek zajlanak. A tábor fő programja a 2 napos Kelemen-havas túra, melyet az időjárás függvényében ütemezünk be. Délután kirándulunk, játszunk. A délutáni programokban benne van a vízesés és egyéb turisztikai célpontok meglátogatása, strandolás, túrázás. Ha közbeszól az időjárás, akkor fedett helyiségben játszunk, szórakozunk. Szintén az időjárás függvényében. Utolsó nap, délelőtt kiértékeljük a tábori tevékenységeket, összecsomagolunk, és elbúcsúzunk. Aki vonattal utazik haza: a vonat 14:45-kor indul a maroshévizi vonatállomásról. Aki nem vonattal utazik haza: kérjük a szülőket 13:00 és 14:00 között jöjjenek a Farkaslak Turistaházhoz a gyerek után.

Mit tartalmaz?

Elszállásolás:

A Farkas-lak turistaházban, 7 hálószoba, vendeglő, fürdőszoba, fürdődézsa, játszótér, tiroli

 
Étkezés

Reggeli, ebéd, vacsora (tea, forrásvíz)
Étkezések közt gyümölcsöt szolgálunk fel.

Szállítás

Vonattal Marosvásárhelyről a táborba és vissza.

Programok és kellékek

 

Oktatók száma: 4
Táborvezető:
Bartha Gergely

időpontok, ár

Korosztály: 7-14

kedvezmények


- 10%-os tesvérkedvezmény

 

Beiratkozás


fényképek


Marohévíz httpa//www.nyaritaborok.ro/:::www.nyaritaborok.ro

Posted by Nyári Táborok on Thursday, September 12, 2013

Beiratkozás a táborba