a Nyári gyerek taborok: kezmuves tabor, foto tabor, szepitesz tabor, tulelo tabor, tanc tabor. Hargita megye

Túlélő Tábor

Angol Tabor
Kaland, túra, szórakozás!

Ha kalandra vágysz és élményekre akkor ebben a táborban a helyed! Kipróbálhatod, hogy milyen tűz mellett aludni, erdőben kunyhót építeni. De azt is megtanulhatod, hogy hogyan kell erdőben tájékozódni, tüzet gyújtani vizes fából, társadon segíteni, ha megsérült. És ez még nem minden ... játszani is fogunk olyan játékokat, ahol az ügyességedre, kreativitásodra, kitartásodra és koncentrációs képességedre lesz szükség.

Íjász-Lovas

Ijasz lovas Tabor
Milyen is az élet erős karokkal és fürge lábakkal?

Hogy ezt megválaszolhasd, csatlakozz táborunkhoz, mely során erősebb és ügyesebb leszel az íjászattal, valamint gyorsabb a lovaglással.Feléledt végtagjaiddal egy teljesebb magyar ember leszel.

Bicikli tábor

Bicikli Tabor
Gyere és pedálozz velünk együtt 2000 méteren!

A tábor során bebarangoljuk a Görgényi-havasok északi részét, a Kelemen-havasok déli lejtőit. Kipróbálhatjátok ügyességeteket és erőtöket, útközben forrásvízzel oltjuk szomjunkat és erdei gyümölcsöket falatozunk. Mindazoknak akik egy igazi biciklis hegyi túrára vágynak.
Családoknak

tabor csaladoknak
Együtt a család!

Kezdje a család velünk a nyaralást! Olyan rendhagyó tábort kínálunk családok számára, amely során újra felfedezzük múltunkat, hagyományainkat ápoljuk íjászat, lovaglás, nemezelés, népi játékok, történelem órák által. Közösen tevékenykedik a család apraja-nagyja, új ismeretségeket, barátokat szerezve.

Telefon: 0773 330824Támogatók: