Vakációs program Vásárhelyen

A Forcamp Egyesület változatos, programokban gazdag vakációzásra hívja a marosvásárhelyi gyerekeket! Öt nap, öt különböző tematika: tudományok napja, állatok és növények napja, alkotó nap, kis íjászok napja, olimpiai játékok napja. Helyszín: az egyesület székhelyén a Mihai Viteazul utca 10 szám alatt és a Vár udvara.
Miért jó a Forcamppel vakációzni?

Ez az időszak kicsit más, mint a többi, mi viszont a kellemes élmények által szeretnénk emlékezetessé tenni. Ha már eleged van az online órákból, a sok feladatmegoldásból és nincs mihez otthon kezdeni, akkor téged keresünk! Olyan helyszínt választottunk, ahol az előírásoknak megfelelően, csökkentett létszámmal biztonságosan tudunk játszani, foglalkozásokat tartani nem mindennapi környezetben. Nagy élmény lesz, saját növényt ültetni, a zöld fűben interaktív játékokon résztvenni, felfedezni a várat, játékos kísérleteket végrehajtani, újdonságokat alkotni. Sok érdekes, színes programmal készülünk a gyerekeknek, mi hiszünk a közösség erejében, a jókedvben és önfeledt játékban!

Rövid program:

Minden reggel 09.00-kor várjuk a gyerekeket, amit az első napon az ismerkedés követ. Utána táncos-mozgásos torna következik, majd közösen elfogyasztjuk az otthonról hozott tízórait. Az adott nap témáját követve kezdetét veszi a főtevékenység, amikor valami új ismeretet sajátítanak el játékok és saját tapasztalás által. Délben megebédelünk, amit pihenőóra, lazítás követ. Pihenés után ismét irányított játékok következnek, de lehetőséget adunk a szabad játékra is. A napot kiértékeléssel zárjuk, elköszönünk egymástól.

Mennyit tart?

A megjelenített dátumok szerint hetente hétfőtől péntekig, 09.00-16.00 óráig.

Infó

Az ár tartalmazza az eszközöket, szakképzett oktatókat, programokat, állandó felügyeletet.

Étkezés

Minden nap meleg ebéd.

Helyszín

Vár udvara
Forcamp egyesület székhelye

Szükséges eszközök

- kalap
- 1 litres palack
- tízórai


Időtartam

Hétfőtől péntekig, 09.00-16.00 óráig

Pedagógusok:

Major Zsófia

Helyek

A helyek korlátozottak, a jelentkezéshez előzetes online regisztráció szükséges.
További információ: 0755 625 679-es telefonszámon.

Extrém

Sportos

Kreatív

Nehézség

időpontok, ár

Korosztály: 6-12

kedvezmények

 

10%-os testvérkedvezmény

* A kedvezmények nem adódnak össze!


Beiratkozás


fényképekBeiratkozás