a Csapatépítő osztálykirándulások - élménypedagógia - Team Building
A Forcamp Egyesületet 2015-ben alapította néhány természetkedvelő fiatal azzal a céllal, hogy a gyerekeknek, osztályközösségeknek lehetőségük legyen az élményalapú tanulásra, személyiségük kibontakoztatására. Mindezt a természetben, a Görgényi-havasok lábánál olyan környezetben, ahol játszva tanulnak a minket körülölelő természet csodálatos világáról, egymás elfogadásáról. Programjainkkal olyan élményt biztosítunk korosztályonként, mely segíti a gyerekeket a közösségben való boldoguláshoz, beilleszkedéshez; továbbá fejlesztjük osztályközösségen belül a kommunikációt, problémamegoldást. Outdoor tevékenységeinkkel szeretnénk a pedagógusoknak és szülőknek olyan segítő kezet nyújtani, mely által a gyerekek nyitottabbá válnak a természetjárásra, ugyanakkor csapatépítő-formáló kirándulásainkon erősítjük bennük az egymás iránti bizalmat, együttműködést a megtapasztalt élmények alapján.

Osztálykirándulások:

A Forcamp csapata a Zöld hét és az Iskola másként hét alkalmával nagyszerű programokkal, természetjárással, csapatépítő játékokkal várja az iskolásokat!

Szállás teljes ellátással

szallas teljes ellatassal
175 lej-től/fő/éj

Figyelem! Gyerekbarát szállást keres? A Farkas Turistaháznál megtalálja mindezt teljes ellátással! Kifejezetten gyermekbarát, teljes panziós szállást biztosítunk, így biztos lehet benne, hogy a kicsikről jól gondoskodunk, amíg nálunk tartózkodnak. Barátságos személyzetünk és hangulatos szobáink garantálják a vidám pihenést, amit mindenki imádni fog!
A Farkas Turistaházban tudjuk, milyen fontos, hogy a gyerekek szórakozzanak, hasznos időt töltsenek együtt. Ezért rengeteg tevékenységgel és kényelmi szolgáltatással áll rendelkezésükre a környék: bobozás, lovaglás, biciklizés, túrázás, strandolás, SPA. Ráadásul profi szakácsok által főzött finom ételeket kínálunk!
Foglalja le szállásunkat teljes ellátással most telefonon, és vegye igénybe minden szolgáltatásunkat még ma!

Tartalmazza: szállás, napi 3 étkezés


Foglalás

Team-building osztályoknak

Team-building
250 lej/fő/éj

Összekovácsoljuk az osztályt!

A csapatépítés legfontosabb célkitűzései között megemlíthetjük a csapatmunkára való fókuszálást, az egymás közötti bizalmat és kötődést, a kommunikációt, az együttműködést. A csapatépítésnek köszönhetően a gyerekek jobban megismerik egymást, összetartóbbak és együttműködőbbek lesznek.
A közös feladatok megoldása fejleszti bennük a problémamegoldást, a stratégiaalkotást, felelősségvállalást. Célunk, hogy olyan csapatépítő programokat biztosítsunk, amelyek hozzájárulnak a gyerekek fejlődéséhez, társadalomban és közösségben való boldogulásukhoz. Programunkat ajánljuk minden olyan osztálynak, akik szeretnek játszani, szórakozni, közös élményekkel gazdagodni.
Az ár tartalmazza a szállást, étkezést napi 3-szor, pedagógiai tevékenységeket.

Foglalás

Íjász-lovas kirándulás

Lovas tabor
290 lej/fő/éj

Különleges osztálykirándulás ajánlatunkat első sorban olyan közösségek számára állítottuk össze, akik már részt vettek csapatépítő programunkon és szeretnének kipróbálni más típusú tevékenységeket is. Ezen program által közelebb kerülnek a hagyományokhoz, megtapasztalják a “régiek” életvitelét. Mindezt természetközelben, friss levegőn, távol a város zajától élhetik át a gyerekek, ahol tábor formájában tökéletesen egymásra és a fő témára tudnak hangolódni.

Rendhagyó programunknak köszönhetően a gyerekek megtapasztalják a lovaglás élményét karámban. Ugyanakkor íjászatot tanulnak hagyományos és sport íjakkal különböző célpontokra. Mindkét tevékenység lovas ill. íjász oktató jelenlétében zajlik.

Az ár tartalmazza a szállást, étkezést napi 3-szor, pedagógiai tevékenységeket, íjászatot, lovaglást.

Foglalás

Sziklamászó kirándulás

Angol Tabor
275 lej/fő/éj

A sziklamászás nemcsak átmozgatja és erősíti az izomcsoportot, hanem ugyanakkor megtanít elszántnak és fegyelmezettnek is lenni, hiszen a testnek és elmének szorosan együtt kell működnie. A komfortzóna elhagyásával, határainkat átlépve hódítjuk meg a Beás – csúcs szikláit, így nem marad el a sikerélmény és az a látvány, ami elénk tárja a titokzatos mélységet.

Ezt a programot kezdő és haladó csoportoknak egyaránt ajánljuk, a Beás – csúcs 15-30 méter magas sziklái hivatalosan kialakított sziklamászási útvonalakkal rendelkeznek. A mászás és ereszkedés folyamata teljesen biztonságos, gyakorlott oktatóink az előre felfeszített köteleken lentről biztosítják az éppen mászó gyerekeket.

Az ár tartalmazza a szállást, étkezést napi 3-szor, pedagógiai tevékenységeket, felszerelést.

Foglalás

Kreativitás- fejlesztés

250 lej/fő/éj

Kreativitásfejlesztő programunkban igyekszünk olyan feladatokat adni a gyerekeknek, amelyek a megszokott tevékenységektől eltérnek, fejlesztve megoldáskereső képességüket. A programot életkori sajátosságokat figyelembe véve állítjuk össze, melyhez kiváló helyszínül szolgál a Farkas-lak és környéke.

Ebben a programban a kreatív gondolkodásmód és problémamegoldás kerül előtérbe közösségépítő játékok formájában, illetve olyan kézműves tevékenységek, melyek által szabadon szárnyalhat az osztály alkotókedve akár egyénileg vagy csoportosan is.

Az ár tartalmazza a szállást, étkezést napi 3-szor, pedagógiai tevékenységeket.

Foglalás

Kalandra fel, osztály!

250 lej/fő/éj

Több napos kalandtúránkat olyan osztályoknak ajánljuk, akik szívesen kipróbálnának valami újat, szokatlant, akik szeretik a természetet, kalandokat, kihívásokat. A kintalvást felkészítő előzi meg, hiszen nincs is annál érdekesebb, ha az újonnan szerzett tudást máris felhasználhatjuk.
A program ideje alatt a gyerekek megtanulnak több olyan túlélési technikát, amely a hétköznapokban is kiválóan alkalmazható. Megtudják, mi ehető az erdőben, hogyan kell tiszta vizet varázsolni, hogyan építsenek menedéket maguknak és sok más érdekesség vár rájuk, melynek köszönhetően más szemszögből fognak tekinteni a természetre. A gyakorlati tudás és tapasztalatszerzés mellett önismereti és közösségi játékok is gazdagítják ezeket a napokat!
Az ár tartalmazza a szállást, teljes étkezést napi 3-szor, pedagógiai tevékenységeket.

FoglalásSzállás

A Farkas-lak** turistaház távol a város zajától, Maroshévízen, a Görgényi-havasok lábánál található, lenyűgöző kilátással a Kelemen-havasokra. A faház alkalmas szórakozásra és pihenésre egyaránt, a nappali kiváló helyszínéül szolgál a csapatépítő játékoknak, beszélgetéseknek. A Farkas-lak udvara biztonságos játszótérrel szolgál a gyerekek számára, melegített fürdődézsával a lazítani vágyóknak. A saját parkolóval ellátott turistaház 7 szobából áll, 28 alvóhellyel rendelkezik, valamint fel van szerelve központi fűtéssel, hideg-meleg vízzel. Minden szinten közös férfi és női mosdóval, valamint vendéglővel, ahol mesés környezetben fogyaszthatja el ebédjét vagy vacsoráját.
Mindössze 500 méterre van a Bánffy strand, 200 m a wellness fürdőközpont, 1.5 km a termálvízesés természetvédelmi terület, 3 km a sípálya, ahol lovaglást is lehet igényelni. Esős vagy hideg idő esetén tevékenységeinket bent folytatjuk a program függvényében.
Új táborhelyszínnel bővítettük kínálatunkat: együttműködve a Roxy házzal szálláshelyet kínálunk a Farkas-laktól mindössze 100 m-re. A programok és az oktatás változatlan, csupán a helyszín más. Az étkezések során a Farkas-lak vendéglőjébe várjuk a táborozókat, ami mindössze 3 perc sétát jelent a két panzió közt. A Roxy Villa* azon 9 villák közé tartozik, melyek már 40-50 évvel ezelőtt is szállást biztosítottak a turistáknak. 150 m-re van a Bánffy wellness központtól, 250 m-re a Bánffy termálvizű strandtól, 3 km-re a sípályáktól és mindössze 1 km a város központja. A turisztikai egység el van látva központi fűtéssel, hideg-meleg vízzel, valamint 8 hálószobával, azaz 28 alvóhellyel és 4 közös fürdővel. Továbbá rendelkezik egy nappalival is, így esős vagy hideg idő esetén tevékenységeinket bent folytatjuk a program függvényében. Az épület zöldövezete tágas helyszínéül szolgál a kinti tevékenységeknek, csapatépítő játékoknak. A villából csodás kilátás nyílik a Kelemen-havasokra, a Maros völgyére, valamint a városra.

Vendéglő

A Farkas-vendéglő 2016-ban épült a nagy múltú Farkas-lak turistaházhoz, mely közel 80 éves múltra tekint vissza. Főként a táborozó gyerekek étkeztetése céljából alakult ki a vendéglői rész, azonban a házias ízek, finom fogások iránt érdeklődésüket mutatták a helybéli lakosok is. Az igény formálta a kínálatot, így 2020-ban bővítésre került a vendéglői rész, mely összesen 60 hellyel rendelkezik: 30 hely áll rendelkezésre a vendégek számára, 30 hely pedig a táborozóknak, és további 60 hellyel bővültek a kinti teraszok, csodás kilátással a Kelemen-havasokra. A Farkas-vendéglő saját konyhával van ellátva, így a felszolgált étel mindig friss, házias és ellenállhatatlanul finom szakácsaink keze által. Büszkén jelentjük ki, hogy vendégeinknek és a táborozó gyerekeknek kizárólag adalékanyag-mentes húsételeket szolgálunk fel, vendéglőnk támogatja a helyi termelőket és rendelkezik család-barát minősítéssel.

Katalógus

Figyelmükbe ajánljuk a Forcamp Szabadidős tevékenységek brosúráját, melyben összefoglaltuk évszakonként egész éves tevékenységeinket. Itt részletes leírást találnak programjainkról, ugyanakkor ki tudják választani korosztály, résztvevők és időtartam szerint a legmegfelelőbb programot, hogy maximális élményben részesüljenek. A tájékoztató füzet online verziójához, kérjük kattintson a képre.
Telefon: 0773 330824